AdSense Identity Verification Expired and "Action" Button is Disabled (Support Request)

karabasan

New Member
Herkese merhaba,

AdSense hesabımda kimlik doğrulama (IDV) aşamasında bir kilitlenme sorunu yaşıyorum ve deneyimli üyelerden veya yetkililerden yardım rica ediyorum. Durumu kısaca özetlemek gerekirse:

• Sorun: AdSense panelimde kimlik doğrulama için verilen yasal 45 günlük süre doldu/başarısız oldu ve üstteki uyarı kutusundaki "Eylem" düğmesi tamamen devre dışı kaldı. Şu anda belge yükleyemiyorum veya yeniden deneme yapamıyorum.
  • Hesap Çakışması: Geçmişte yanlışlıkla açıp kapattığım ikinci bir AdSense hesabı ( B ) vardı . Sistem hala arka planda bu hesapla çakışma yaşıyor gibi görünüyor.
  • Saklamak İstediğim Hesap: Kanalıma resmi olarak bağlı olan ve kazançlarımı tutan aktif AdSense hesabım ( A ).
  • Mevcut Durum: Sorunla ilgili olarak resmi destek ekibiyle iletişime geçtim ve şu anda aktif bir destek talebi numaram var ([3-5..........). Ekibin manuel olarak müdahale etmesini, çakışan hesabı kapatmasını ve kimlik doğrulama ekranımı sıfırlamasını bekliyorum.
Sorularım şunlardır:

1. Destek ekibini beklemeden devre dışı bırakılmış "Eylem" düğmesini manuel olarak yeniden etkinleştirmenin bir yolu var mı?
  2. Bu tür hesap çakışması ve kimlik doğrulama zaman aşımı sorunlarıyla karşılaşanların destek sürecini hızlandırmak için başka hangi adımları izlemesi gerekir?
Konu hakkında bilgisi olan veya benzer deneyimlere sahip arkadaşlarımın görüşlerini paylaşmalarından çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler!

Back