Herkese merhaba,
AdSense hesabımda kimlik doğrulama (IDV) aşamasında bir kilitlenme sorunu yaşıyorum ve deneyimli üyelerden veya yetkililerden yardım rica ediyorum. Durumu kısaca özetlemek gerekirse:
AdSense hesabımda kimlik doğrulama (IDV) aşamasında bir kilitlenme sorunu yaşıyorum ve deneyimli üyelerden veya yetkililerden yardım rica ediyorum. Durumu kısaca özetlemek gerekirse:
- Sorun: AdSense panelimde kimlik doğrulama için verilen yasal 45 günlük süre doldu/başarısız oldu ve üstteki uyarı kutusundaki "Eylem" düğmesi tamamen devre dışı kaldı. Şu anda belge yükleyemiyorum veya yeniden deneme yapamıyorum.
- Hesap Çakışması: Geçmişte yanlışlıkla açıp kapattığım ikinci bir AdSense hesabı ( B ) vardı . Sistem hala arka planda bu hesapla çakışma yaşıyor gibi görünüyor.
- Saklamak İstediğim Hesap: Kanalıma resmi olarak bağlı olan ve kazançlarımı tutan aktif AdSense hesabım ( A ).
- Mevcut Durum: Sorunla ilgili olarak resmi destek ekibiyle iletişime geçtim ve şu anda aktif bir destek talebi numaram var ([3-5..........). Ekibin manuel olarak müdahale etmesini, çakışan hesabı kapatmasını ve kimlik doğrulama ekranımı sıfırlamasını bekliyorum.
- Destek ekibini beklemeden devre dışı bırakılmış "Eylem" düğmesini manuel olarak yeniden etkinleştirmenin bir yolu var mı?
- Bu tür hesap çakışması ve kimlik doğrulama zaman aşımı sorunlarıyla karşılaşanların destek sürecini hızlandırmak için başka hangi adımları izlemesi gerekir?